Манікюр, який виглядає дорого: 3 красиві та універсальні дизайни

0 Comment


Як казала Коко Шанель, у вас не буде другого шансу справити перше враження. І якщо є завдання зайти в новий соціум, чи то робота, тусовка чи сім’я обранця, в образі багатої жінки, доведеться заморочитися. Хоча в сучасних реаліях це зробити набагато простіше, ніж навіть років 30–40 тому: в інтернеті на сайті https://amatey.com.ua/ можна легко «надивитись» дорогі образи та навчитися їх копіювати.

Головне – увага до деталей! Давайте прикинемо, як за допомогою манікюру «докрутити» образ, щоб справляти враження заможної, розкішної жінки.

Його величність нюд

Нюдовий манікюр – це покриття, яке виглядає розкішно, якщо трюк виконаний професіоналами. Щоб нюд виглядав дійсно дорого, необхідні ідеальна архітектура покриття та чиста обробка шкіри. Найтрендовіші нюди на сьогодні все ще напівпрозорі, але веду швидке повернення «блудних папуг» — щільних емалевих тілесних відтінків.

Ну і, звичайно, найдорожчий нюд із можливих — матовий. Однак для його підтримки знадобляться час і увага: будь-які порошинки прибирати вологими серветками, а безнадійно забруднений манікюр потрібно буде терміново переробляти, інакше отримаєте протилежний ефект бажаному.

Манікюр, який виглядає дорого: 3 красиві та універсальні дизайни

Досконалий білий френч

Ще один дорогий дизайн, який прикрасить будь-які руки та впишеться у будь-який дрес-код. Проте не без кількох застережень. Ідеальний френч має бути з високими «вусами» та тоненькою лінією посмішки, і форма нігтів для нього теж має бути досконалою.

Найчастіше з натуральних нігтів таку досконалість випиляти неможливо (особливо якщо ви хочете френч на чіткому квадраті), і нам на допомогу приходять технології з моделювання. Можна довжину радикально і не нарощувати, а ось викласти однакову форму та архітектуру на всіх нігтях і випилити натуральну пластину зсередини, щоб покриття не повело в носінні через пару тижнів, точно доведеться.

Манікюр, який виглядає дорого: 3 красиві та універсальні дизайни

Прекрасний червоний

Відтінки червоного — від червоного до бордо — класика манікюру, яка виглядатиме максимально розкішно з образами, що передбачають контрастність. Маленька чорна сукня, елегантний брючний костюм, шовкова нюдова сукня-комбінація – все це ідеальні компаньйони червоного манікюру.

Відтінки червоного вибирайте за своїм смаком і відповідно до кольоротипу: «теплим» панночкам підійдуть варіанти на тему морквяного, теракотового, з краплею шоколаду в підтоні, а «холодним» припадуть до смаку рожеві, чисті винні, пурпурові і навіть сливові. Врахуйте, що дорожче виглядають приглушені червоні тони, які не йдуть у неон.

Та й ключова ознака дорогого манікюру – це його свіжість. Якщо ваш ідеальний френч відріс на повні, а кутикула вистелила ніготь і розпушилася, образ віддаватиме махровим економом. Терміново переробляти навіть якщо покриття все ще пристойно тримається!

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *