Чому капібари набули популярності?

0 Comment


Водосвинка стала чимось на кшталт вірусної сенсації: потік фотографій, відео та мемів в Інтернеті набрав мільйони переглядів. А нещодавно у соцмережах завірусилася пісня з нехитрим текстом «ка⁠-⁠пі⁠-⁠ба⁠-⁠ра, капібара, капібара, капібара», яка стала гімном гризунів. Капібари можуть поборотися за звання самої мемної тварини нарівні з котами, єнотами і опосумами, про цих тварин читайте тут https://domix.kiev.ua/. Чому ж капібари стали такі популярні?

Чому капібари набули популярності?

  • Вони мешкають у саванах та густих лісах, віддають перевагу місцям біля водойм. Капібари мало рухаються, тримаються групами та люблять поспати. Розслаблена поведінка та чарівний зовнішній вигляд — уже добрий потенціал для мемів.
  • Капібари – дуже соціальні тварини. Вони живуть групами по 10-30 особин і мають структуру в зграї, миролюбно взаємодіючи один з одним. Гризуни особливо показують увагу: обіймаються і навіть сплять один на одному. Капібари також відомі своєю соціальністю і тим, що вони можуть жити з іншими тваринами, зокрема собаками та кітами.

Чому капібари набули популярності?

  • Капібари є найбільшими гризунами у світі.

Зараз у Японії є кілька зоопарків, де можна поспілкуватися із цими милими тваринами.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *